U kunt elke dag mee spelen met de puzzels. Ik hoor u zal zeggen: is dit alles? Nee, dit is nog niet alles, want u kunt ook elke dag punten verdienen. Voor elke opgeloste puzzel, krijgt u van ons punten. Deze punten mag u verzamelen en inwisselen voor een prijs. Een prijs verdienen is nog nooit zo makkelijk geweest. Ook de prijzenshop is goed gevuld, met onder andere een restaurantcheque, tweepersoons vakanties, smartphones en nog veel meer andere leuke prijzen. U krijgt ook een simpel en lekker dik puzzelboek van ons met een variatie van verschillende puzzels. U kunt denken aan sudoku, woordzoeker, calcudoku en nog meer.
U kunt het om de 3 maanden Indien u zich wenst af te melden voor Prijzenblad dient u zich binnen de opzegtermijn af te melden van 14 dagen. U kunt zich afmelden via uw persoonlijke pagina, hier vindt u het herroepingsformulier, door te bellen en of te mailen. . Je speelt tot wederopzegging. Het is dus geen abonnement waar u aan vast zit voor 12 maanden of langer.
Indien u zich wenst af te melden voor PrijzenBlad dient u zich binnen de opzegtermijn af te melden van 14 dagen. U kunt zich afmelden via uw persoonlijke pagina hier vindt u het herroepingsformulier ,of door te bellen en of te mailen.
Mocht je voor een prijs de benodigde punten hebben behaald, dan kun je deze inwisselen in onze online shop. Wij garanderen u binnen 3 maanden altijd prijs indien u dagelijks de nodige games oplost en zo punten scoort!
Ja, dat kan, indien je liever namens Prijzenblad een puzzelboek thuis wenst te ontvangen, dan verzoeken we je om contact op te nemen met onze klantenservice per mail of telefoon.
Het kost maandelijks € 44,95